husvagnar

Varför lämna Sverige?

Varför lämna Sverige?

Sverige är fantastiskt. Du behöver inte åka utomlands till Grekland, Turkiet, Thailand eller Kanarieöarna. Varför skulle du göra det när vi bjuds på oemotståndligt vacker natur, kustmiljö och skogar här hemma i vårt eget land? Dessutom, glöm inte bort att du förpestar vår kära jord och klimat genom att flyga till alla de där turistangripna orterna. Vill du verkligen vara med och smälta glaciärer? Vill du släppa ut massa gifter i luften? Tänk på de kära isbjörnarna som drunknar. Gör hela planeten en tjänst i sommar och stanna i vårt eget vackra land och upptäck smultronställen här hemma.

 

Svårslagen frihetskänsla

Naturligtvis ska du dock unna dig en ordentlig husvagn till dina äventyr. Det är svårt att toppa den frihet som kommer med husvagnar. Tänk dig själv att du cruisar från Smygehuk i söder upp genom landet, passerar skönheter i de småländska skogarna, badar i små varma sjöar och på kvällen kan du sitta utanför ditt mobila hem och bara lyssna till fåglarnas kvitter och se solen gå ned med en kall öl i handen. Det är att leva livet. Lev spartanskt, spontant och klimatkompensera på köpet. Din planet kommer tacka dig för att du väljer bort långdistansflyg till Sydostasien.

Semester när det är på riktigt

Är du övertygad än? Givetvis ska du nu ut på husvagnssemester till sommaren. Du kan åka precis vart du vill, och bäst av allt: parkera var du vill. Tänk på alla minnen ni ska skapa och kan titta tillbaka med nostalgiska ögon på. Genuina familjeögonblick väntar er när ni på samlas i samma vagn på både vägarna och när ni väljer att pausa. Det är inte stort. Det är inte lyxigt. Det är nödvändigtvis inte heller alltid bekvämt eller helt enkelt. Men det är på riktigt och ingen kan ta det ifrån er. Det här är semester när det är på riktigt.