motor - bilvård - bilrekond

Satsa på riktigt bra bilvård i helgen!

Satsa på riktigt bra bilvård i helgen!

Det är något alldeles speciellt med att sätta sig i en helt ny bil! Men tyvärr försvinner den där nybilskänslan efter ett tag. Speciellt om du tycker om promenader i skogen, har hundar, små barn och ett behov av att köra på skogsvägar och frakta nedskräpande material i bagageutrymmet. Fast vad du än tror så går det faktiskt att få tillbaka svunna tiders perfekta bil igen. Hur nedsmutsad den än är.

Motor – bilvård – bilrekond. De tre benen är vad du behöver tänka på när du vill ha en bil som fungerar som en klocka och som ser tillräckligt bra ut för att du ska vilja köra en kund i den. Bilvård på rätt sätt kan ge dig en glänsande ren bil på kortare tid än du kanske tror. För allt handlar om rätt rengöringsmedel och rätt utrustning. Och har du dessutom det rätta handlaget så blir det förstås ännu bättre.

 

 

Vårda din bil från biltvätten

När du köper bilvårdsmedel så innebär det inte att du måste använda den hemma på uppfarten. Det kan vara ännu bättre om du åker iväg till biltvätten, där det finns bättre förutsättningar för att rengöra bilen såväl invändigt som utvändigt. Där finns en rejäl dammsugare och vatten, för att du ska kunna få den helt rätta glansen såväl inuti som utanpå din bil.

Men varför ska du då köpa artiklar inom bilvård? Jo, på det viset kan du minimera kostnaden och få ett ännu bättre resultat, än om du lämnar in din bil för tvätt eller bilrekond. Och behöver du se över din motor så är även det klokt att göra på en plats där du kan komma åt alla detaljer, och kanske även nyttja verktyg som du inte har hemma. På en helg kan du förvandla din bil till det den en gång var. Ren och glänsande!