Volvo penta action service

Trygg båtfärd med Volvo Penta Action service

Trygg båtfärd med Volvo Penta Action service

editorial

Gillar du att åka båt och har satsat mycket pengar på din motorbåt, har du säkert tänkt på hur trevligt det vore med en långfärd utomlands. Kanske vill du ta med hela familjen på en längre båtsemester, och när du har en båt i toppskick som är servad och klar, är det bara att ge sig iväg. Det finns en extra support du kan beställa som heter Volvo Penta Action service. 

Det innebär en extra trygg båtresa att du har telefonsupport om du får motorproblem. Du kan ringa när som helst på dygnet i hela världen och få kontakt direkt på många språk. Beställ Volvo Penta Action service du också, så är du på den säkra sidan.

Mycket att köpa

Det ställe där du servar din båt kan till exempel vara ett fullservicevarv, där du både kan köpa båtar, motorer och tillbehör, men också få din utrustning lagad och servad. Där finns det mesta att köpa, inklusive tillbehör som du inte visste att du behövde. Det är shopping för att utrusta båten ännu mer. 

Båtar kanske är ditt stora intresse, men du kan till exempel vilja köpa en vattenskoter också. Gå dit och titta dig omkring, så hittar du en mängd intressanta saker. Det kan hända att du hittar intressanta människor där också, för där samlas båtentusiasterna.

 

Volvo penta action service

Båtservice i toppklass

När du lämnar din båt för service där går man igenom allt från mjukvara i datorer till slangar och kablar, och du känner att du har en perfekt servad båt när du åker därifrån. De som gör jobbet är skickliga servicetekniker som är experter på båtar. 

Många av de verkliga entusiasterna har redan skaffat Volvo Penta Action service, och det är en extra försäkring mot tillbud till sjöss. Njut av båtlivet och av att din båt kan ta dig till nya och spännande platser sjövägen.